| bir vampirin göz yaşları | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
melisa Üye
Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 05/09/10 Yaş : 30 Nerden : karaman
| Konu: bir vampirin göz yaşları Çarş. Eyl. 15, 2010 3:16 pm | |
| vampirin göz yaşları ola bilirmi bir vampir aglaya bilirmi duygusuz cani bir kan emici aglamı bence aglar eger aşık olursa ve sevdigi bir insansa onunla kavştuguzamanda ölüm varsa eger sevdigi ansan ölürse aglar ve göz yaşları bir mucize yaratır bakalım bizim vampirimizin gözyaşları nasılbir mucize yaratacak begenirseniz bu hekayeyi yb lerde görcez sevgilermelisa | |
|
| |
FlameGooN Co-Admin
Mesaj Sayısı : 302 Kayıt tarihi : 04/09/10 Yaş : 31 Nerden : Karabük - 200evler - Şirinevler Mah.
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Çarş. Eyl. 15, 2010 4:42 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 241 Kayıt tarihi : 04/09/10 Yaş : 31 Nerden : karabük
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Çarş. Eyl. 15, 2010 4:54 pm | |
| aşkım çok sevdim 1. bolum isitiyoz | |
|
| |
melisa Üye
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Çarş. Eyl. 15, 2010 4:56 pm | |
| tmm birazdaha beklen atcam yazıyom
| |
|
| |
**vahşi violet** Alacakaranlık Grup Moderatörü
Mesaj Sayısı : 150 Kayıt tarihi : 04/09/10 Yaş : 29 Nerden : antalya
| |
| |
melisa Üye
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Çarş. Eyl. 15, 2010 6:39 pm | |
| cnm berkten vakit bula bilirsem yb yazcamda bir fırsat vermiyor deliden kurtulup yazcam yb | |
|
| |
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Çarş. Eyl. 15, 2010 6:44 pm | |
| | |
|
| |
FlameGooN Co-Admin
Mesaj Sayısı : 302 Kayıt tarihi : 04/09/10 Yaş : 31 Nerden : Karabük - 200evler - Şirinevler Mah.
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Çarş. Eyl. 15, 2010 7:14 pm | |
| | |
|
| |
melisa Üye
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Perş. Eyl. 16, 2010 9:48 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
bLood wiTch Gece Evi Grup Möderatörü
Mesaj Sayısı : 339 Kayıt tarihi : 05/09/10 Yaş : 29 Nerden : Evimden xD
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Perş. Eyl. 16, 2010 1:21 pm | |
| admiin bırak kızıı yazsın yaw Bir an önce yb lütfeen xD | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Perş. Eyl. 16, 2010 1:37 pm | |
| ya yine suclu ben oldum ya | |
|
| |
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Perş. Eyl. 16, 2010 5:04 pm | |
| | |
|
| |
melisa Üye
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Perş. Eyl. 16, 2010 6:00 pm | |
| 1. bölüm ana bu herkescige geli virsin gare 1 pınar: 19 yaşında ela gözleri siyah saçları tatlı bugday teni ile bir ahenk oluşturuyor okulundaki herkez ona hasta ama o hiç kimseyi sevmiyor 2:mert:17 yaşında siyah gözleri siyah saçı ve bugday tenli pınarın baş belası kardeşi aynı okuldalar bir birlerini çok severler kardeşgibideilde iki dostlar sanki bir birlerinin her sırrını bilirler 3: esra 19yasında görüp göre bileceginiz en tatlı kız benim cadım aynı zamanda pınarın arkadaşı onunda yeşil gözleri siyak saçları varbeyaz tenli dünya tatlısı okulun erkekleri pınardan sonra ona hayran lar 4melis :pınarın esranın ve mertin yakın arkadaşı sevecen ama damarına bastınmı şeytanı bile geçen bir kız pınar ve esra kadar güzel digil ama onunda kendine has bir güzelligi var kahve rengi gözleri kestene rengi saçı bir biriyle çok uyunlu bir ahenk yani 5:berk 19 yaşında çok yakışıklı okula yeni geldi kardeşi ve ailesi ile geldi açık bugday tenli kehribar gözleri ile ayrı bir ehenk içinde bir başka yani 6burak: berkin kardeşi hiç ayrılmazlarmı bunlar yapışık siyam ikizleri sanki buragın sarımsı gibikızılımsı gibi gözleride aynı kardeşi gibi kehriber rengi
berk ben bir vampirim ailemle yeni taşındık buraya burak yüzünden kendimizi belli ettik ve buraya tasındik aslında güzel bir yer bugün yeni okulumuza başladık burakla gidiyoruz dersler felan hep aynı insan pardon vampir yıllarca aynı derslere girmekten gına geldi mekikdokudukresmen yaartır ezbere biliyom kitapları ama işte mecburen burada olmak zorundayız 19 yaşında olmak bazen çok güzel ama bazende berbat bişi birde yıllarca 19 olmak canımızı okuyorya işte dedimya güzel yanlarıda var kızların size bakması sizden hoşlanması gibi güzelbir duygu ama onlar aşkdenen bişiye inanıyorlar bir duyguya bir yalana bana göre aşk bir yalan palavra bir bir nasıldesem ya işte anlamsız bişi gibi geliyor bana romeonun julyrt için ölmesi yada şirinin ferhat için dagları delmesi anlamsız yani melis aşk biraz anlamsız gibi inanamak istemiyor gibiyim biryanım inanıyor diger yanım inanamama izin vermiyor bilmiyorum bugün okula iki kardeş geldi buralara yeni gelmişler biraz tuhaflar açıkcasıbiraz ilginçler herşeyi biliyorlar sanki bu dersleri daha önce işlemiler dafalarcagibi hemen cevap veriyorlar sorulara felan bilmiyorum degişikler işte ve evet sonunda cıka bildiler bizim kiler amma geç geliyolarya aynı sınıftayız her seferinde ben bekliyorum bunları nasıl iş anlamdim ya amanya sonunda geldilerya
-ee fıtgım ne haber -iyidir cancazım ne olsun sizi beklemekten ömür geçiriyom siz ne yaparsınız -uf melisaya ikidakka bekledinya sanki yüz yıllarca beklettik şurda beşdakka beklemissin ne oldu öldünmü yani - ya kuzular sizi beklemekten kıçımdondu bu sogukta ya birde öldünmü diyon iimiş valla ya -tmm yaf uzatmayın harbi kıçım dondu eve gidek artıkya pınar yavrum kuzum benim bitanecik aplam - bak başladı yine hiç sulanma matemetik ödevlerini ben yapmam senin yüzünden kendi ödevimi yapamıyom ya - hadi hala bürütüslük yapıyonuz ya gidelim artık yeter hatta ben gidiyom - | |
|
| |
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Perş. Eyl. 16, 2010 6:58 pm | |
| Çook beğendim ama son paragraftaki konuşmalar kimler arasında geçiyor anlamadım cnmm =) | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Perş. Eyl. 16, 2010 7:03 pm | |
| vay sevdim canım güzel olmuş ama benim düşüncelerim bu değil | |
|
| |
melisa Üye
| |
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Perş. Eyl. 16, 2010 7:19 pm | |
| yasasınnn rahatsız etmiyim devam et yb yaz | |
|
| |
melisa Üye
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Perş. Eyl. 16, 2010 7:23 pm | |
| - bLood wiTch demiş ki:
- Çook beğendim ama son paragraftaki konuşmalar kimler arasında geçiyor anlamadım cnmm =)
canım melisa il pınar esra ve burak zaten karekterler den kimi ne dedini görürsünüz:) | |
|
| |
FlameGooN Co-Admin
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Perş. Eyl. 16, 2010 7:27 pm | |
| ooo your kadro perfect ) | |
|
| |
Clodya_Alas Üye
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Cuma Eyl. 17, 2010 2:53 pm | |
| eed güselim ben güselim ama melisten güzelmişim o zaman harbi güzelimdir :Z:19 yaş off maşşallah ama ben en azından senden kçk oliim anne evltlk olduum belli olmasn | |
|
| |
Clodya_Alas Üye
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Cuma Eyl. 17, 2010 2:54 pm | |
| floodun gcüüüü yada sezon fnlinde evlenrsnz bende evlatlıınız olurum | |
|
| |
melisa Üye
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Cuma Eyl. 17, 2010 2:55 pm | |
| olut cadı ama seni evlatlık deilde başka bişi duşunmuştum olmadı evlatlık olun artık:) | |
|
| |
Clodya_Alas Üye
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Cuma Eyl. 17, 2010 2:57 pm | |
| olsn nolcadm neym süleeee anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee | |
|
| |
FlameGooN Co-Admin
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Cuma Eyl. 17, 2010 7:04 pm | |
| Len yavsek admin sanik buralardan msjlar silinmis beaeae | |
|
| |
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları C.tesi Eyl. 18, 2010 4:30 pm | |
| güzael olmuş canım tam gaz devam | |
|
| |
melisa Üye
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Paz Eyl. 19, 2010 9:06 pm | |
| 2. bölüm berk burada hersey olunda gidiyor evimizi ormanlıkalana yakın oldugu için av ve susuzluk sorun olmuyorbu arda burak birini bile ayarladı nerdeyse kendine pınar diye bir kız okulun en güsel kızlartoplulugundan birimiş ben aşka inanmayan biriyim ama o tam bir ask çocugu sanaki bilemiyorum bu ara ilgimi çeken pek bişi yok okull felan çok iyi aynı dersleri devamlı yıllarca gördügümüz için hepsinde geçiyorum böle işte bugün okula yalnız gelmek zorunda kaldım buragı pınar çagırmış melisaya süprizmi ne yapcaklarmıs ondan yardım istediler oda sazan kardesim oldugundan hemen atlayıp pınara kostu işte melisa bugünlerde bizimkiler bir farklı hareketleri felan bir tipik yanibenden bişi saklıyolar kesin zaten pınar da su yeni gelen çocuklardan birini kendine ayarlamıs burak olanı bugün okula yalnız gitcem hoş canım hiç okula felan gitmek istemiyor ya işte mecburiyet bizimkiler olmadan okul yolu hiç bitmek bilmiyor ya kafayı yedir tiyor yamurda başlayıp kıyafetleri mahvedince tam bi ..... oluyo yani sonunda geldim okulaya şükürler olsun ama bu gelişin birde gidişi var ya bitti yorum ya bu okkuları niye dışlara yaparlar getirip kasabanın ortasına yapmazlar doruya bize eziyet etcekler işte
pınar melisanın dogum gününe iki gün kaldı ya kerdesim cin gibi kız yahemen çakıyo davayı ya gizli bişi yapamıyoz ondan hareketlerden felan anlıyo hemen şu zamanakadar çakmadı inşallah dahada çakmazda bizde süprizbir dogumgünü partisi yaparız bugün mekanı felan ayrlıcaz onun için yanıma buragı çagırdım okula yani geldi ama bana çıkma teklif etti bende kabul ettim şimdi birlikteyiz yakışıklı romantik senpatik kömik ya nasıl anlatsambilemiyorum anlatılmaz biriya
ikigün sonra
melisa bugün yine yalnız gelmek zorundayım diyorum bunlar bir halt karıştırıyor ama ne kokusu çıkar yakında zaten fazla saklayamazlar benden açık veririler hemen gelmemek içinde komik sebepler bulmuslar pınarın karnı agrıyomus esranın başı dönüyomuş mert te onlara bakıcılık yapcakmış ben bilimiyom sanki benevden cikarcıkmaz üzerlerini degişip onlarda çıkmadı evden ben bunları düşünürken bir seye çarptım ve yere düştüm maşallah çarptıgımda neyse öle beton yıgını mübarekah kalcam parcalandı herhalde ah birde hertarafım pislendi olamaz ya pınar canımı okucak bunları giydirmek için çok uğraştı akşama kadar bişi yapma demişti ya aferim bana ya pınarım carkıma tükürcek şimdi berk : pardonya özür dilerim melisa:pınar carkıma tükürcek ya niye önüne bakman yürürken körmüsün be berk :özürdiledik ya işte hem önüne bakmayan tek bendeilim sende baksan çarpışmazdık sende yere kapaklamazdın kücük hanım melisa :ya ölemi niye ben bakcam ya sen beksaydınya ve bana küçük hanım demeyi kes küçük bey berk: sende bana küfredip kücükbey demekten vaz gecersen neden olmasın melisa : ya tamam karsımda durup bana laf yetiştirmeyi keste bana revire kadar eşlik et kalcam acıdı yürüyemiyom berk :tam ne yapalım artık elimiz mahküm sana katlancaz bir beşdakkalına melisa: okadar nefret ettiysen katlanmak zorunde deilsin tammam mı yalnızda giderim tamam ya yardım etme bana felen sadece git başım dan istemiyom yardım brek:ya bişi demedik tamam yürüye bilirmisin kucama alıyımı :melisa:ya bilmiyom tam şu anda müneccim olmadıgımiçin şu an biş diyemiyom tammı anladınmı aklın bukadarını caktımı bvari berk:ya şimdi benne dedim ya niye şahlanıyonya sanki kötü bişi dedik küçük hanıma hemen kızmak için yer arıyon ya melisa: ya tamam ya bişi demedik ve tekrarlıyorum bana küçük hanım deme lord çocugu berk:sende bana küçükbey yada lord çocugu ve dakka başı kızmayı bıraktıgın zaman bende sana küçük hanım demicem küçük hanım :melisa:ukala şey ne olcak işte :berk :dedini duymadim sanma küçük hanım melisa :yeter ya yerde oturmaktan bir hoş oldum zati sende yalı kazıgı gibi dikiliyon zati bşr yardım edemde demiyon nasıl centilmenlikse bu anlayamadim ya :berk :tamam ya yeter artı şimdi seni kaldırcam ama bana biraz yardım etsen sevinirim kücük hanım yoksa bilemiyom seni bırakıp giderim melisa :sanamı kaldım be bırakıp giderimmiş yemişim seni ya git git sene hadi yemedi demi berk :yedircem ben sana bişileride dua et yani hadi kalk (bu arda ber melisayı kaldırırken melisa kalcamdiye beyebir söver) melisa:neyi yedircen be yedirde görelim ya yavas olsana biraz lord çocugu dedigin biraz nazik olur bildimiz ya ah kalcam koptu ah çok acıyo (bunlar cıglık cıglıga sölenir çünkü berk onu öle bir yerden kaldırıki yani saglam insandahi ayvayı yer o denli) berk:ya bana şöle tipik isimler sölemekten vaz geççecenmi sen ya valla daha akıllanmadin ben lord çocugu olmadıgım için nazik felan olamam küçük hanım :melisa tamam be biraz yavasolsende zaten kalçam acıyor berk:tama bakalım yürüye biliyonmu ( bakarlar ki melisa cıglık atar bizim yakışıklı ve ukala berkimiz onu kucagına alır) melisa :tamam ama yürüye bilecegimi pek sanmıyom teşşekürlerkucagına aldıgın için berk :berk:hah şöle ya bana lakap takmayı bir bırak melisa tamam sende bana daha düz gün davran ozman berk: tamam anlaştık: :melisa anlaştık ve melisayı revire getirir mua yene sıninsonuna kadar bekler bitincede bırakır gider
| |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: bir vampirin göz yaşları Paz Eyl. 19, 2010 9:20 pm | |
| sevdim yeni bölümü ama ben olsam düserdüsmez kaldırırım | |
|
| |
Clodya_Alas Üye
| |
| |